Nu kör vi!

Det känns som att det är alldeles för stora luckor mellan mina inlägg, men jag försöker att vara försiktig med vad jag skriver även om detta är en anonym blogg (vissa vet iofs vem jag är).

Det är snart en månad sedan jag skrev och imorgon är det redan dags för del 1 av rättegången. Fokus kommer att läggas på mig och R. I allmänhet är jag självsäker, men jag är rädd för att försvarsadvokaten kommer att avbryta mig så pass mycket att all viktig information inte kommer att komma fram. Jag reflekterar inte så mycket över hur det kommer att gå vad gäller domen utan jag är mest rädd för att all information inte kommer att komma fram.

Jag är även rädd för vad som kan hända om jag t.ex. skulle säga någonting under rättegången som inte har kommit fram under förhöret. Den som är målsägande behöver inte svära eden, men jag vill ändå hålla mig till reglerna: Intet förtiga, tillägga eller förändra.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, utan det kommer vara tomt här fram tills allting är över. Om jag kommer att skriva innan domen är lagd vet jag inte utan det återstår att se. Imorgon gäller det iaf.

Allmänt | | Kommentera |
Upp